06 - 4668 9690 info@chi-balans.nl

Kom in beweging als je iets wilt veranderen. 

Heb jij voor het nieuwe jaar ook een nieuwe route voor jezelf gepland.
Bedacht dat je het nu anders gaat aanpakken omdat dit ‘niet helemaal’ goed voelt of misschien zelf ‘helemaal niet’ goed voelt.  Dan is het een mooi moment om een nieuw plan voor jezelf te maken.

Jij en ik, we hebben allemaal wel dingen in ons leven die we graag anders zouden willen. Soms komt dat omdat je ze ontgroeit bent of omdat dingen je zijn overkomen en je ergens in meegegaan bent zonder dat het een bewuste keuze was. En dan merk je dat het niet meer bij je past. Misschien sluimerde het al een tijdje of je realiseert je opeens “is dit nou wel wat ik wil?” en kom je tot de ontdekking dat je niet gelukkig bent met de gang van zaken.

Dat kan op allerlei vlakken zijn werk, wonen, relaties, gezondheid.
Waar sta je nu op dit moment en hoe ziet je ideale situatie eruit? Vaak weet je heel goed wat je niet wilt. Om iets te kunnen veranderen is het belangrijk om ook te weten wat je wel wilt. Je ideale situatie dus, pas dan kan je kijken hoe ver je daar vanaf staat.

Als je weet waar je heen wilt kun je stappen zetten of een route uitstippelen in de richting van je doel. Soms ben je maar een paar stappen verwijderd van je ideaal plaatje en kan je heel makkelijk iets veranderen. Bijvoorbeeld de manier hoe je werkplek is ingericht of andere werkafspraken maken. In je huis de spullen anders neerzetten en de boel opfrissen met een verfje. In gesprek gaan met de mensen om je heen om te kijken of jullie de relatie kunnen veranderen op een manier waarbij je je allebei fijn(er) voelt. Of eindelijk meer gaan bewegen of anders gaan eten of juist meer ontspannen omdat dat je gezondheid goed doet.

Waar je iets wilt veranderen dat maakt niet uit. Maar als je iets wilt veranderen geldt altijd het volgende; je moet wel in beweging komen anders blijf je waar je bent. Je kan terug gaan naar een oud bekend pad wat vertrouwd is en goed aanvoelt. Of je kunt stappen zetten op een nieuw onbetreden pad en op weg te gaan om fris en open te ontdekken wat daar voor je weggelegd  is.

Plan jij jouw route of zie je wel waar de weg jou heen leidt?

In NO-TIME minder stress

 

Ben je ook klaar met al die stress?

Wil je meer rust in je leven en ruimte in je hoofd?

Heb je behoefte aan praktische tips die je

makkelijk kunt toepassen? 

 

Je kunt NU starten.

Vul hieronder je naam en email in

en ontvang de GRATIS tips.

Gelukt. Dankjewel voor het aanvragen.