06 - 4668 9690 info@chi-balans.nl

Wat anderen zeggen over mij

Zij gingen je voor

Je wilt aan de slag en kunt wel wat professionele begeleiding gebruiken. Dan vraag je je misschien af bij wie zal ik aankloppen, wie past er bij mij en waar voel ik me prettig. Om je daar bij te helpen heb ik wat ervaringen van anderen op een rijtje gezet. Klanten die gebruik hebben gemaakt van mijn begeleiding vertellen hier hoe dat voor ze was.

Daarnaast nodig ik je uit om gewoon contact met me op te nemen dan gaan we in gesprek over wat ik voor je kan betekenen. Ook is het mogelijk een (éénmalige) inzicht- of strategiesessie af te spreken  zodat je het zelf kunt ervaren.

Ervaringen Happy Mind coaching

Ik kampte met gebrek aan zelfvertrouwen. Ook had ik al jarenlang onbewust veel angsten (bijv. voor uit eten gaan) en paniekaanvallen. Ik probeerde de psycholoog, hapto- en hypnotherapie en acupunctuur. Maar uiteindelijk bleek mindfulness de juiste oplossing.
Samen met Ingrid heb ik eerst mijn angstgevoelens leren beheersen. Daarna zijn we ook op zoek gegaan naar oorzaken.

Ingrid is een zeer betrokken coach, die helder kan uitleggen hoe denkprocessen werken. Ze zorgt voor vertrouwen en rust in je hoofd. Maar ze is ook analytisch en scherp, waardoor ze je verrassend kan confronteren met je eigen woorden. De coaching is altijd liefdevol en passend bij jouw gevoel op dat moment.

Mindful met zaken omgaan, dankbaar zijn, mediteren, vergeven en begrijpen hebben mij uiteindelijk weer op weg geholpen naar een positieve toekomst.

Joop

Ik ging Happy Mind mindfulness coaching bij Ingrid doen omdat ik tegen “normale” dingen heel erg opkeek. Ik liep er tegen aan dat ik “dichtklapte” tijdens uit eten en bijvoorbeeld een bezoek aan de bioscoop. Daarbij kwam ook nog het feit dat er bij mij een spanningsopbouw was voor het onbekende.

Ik had echt even tijd nodig om me het geleerde eigen te maken en toe te passen in mijn dagelijkse activiteiten.
Het is nu alweer een tijdje geleden dat ik m’n laatste afspraak bij jou heb gehad.

Ondertussen heb ik met mijn vriendin een fantastische reis gehad naar Nieuw Zeeland, welke wij nooit zullen vergeten!
Ik wil je dan ook bedanken voor de “denkwijze” welke ik nu toepas.
Hierdoor kan ik voor mijn gevoel veel meer aan.

Nogmaals bedankt!

Rick

  • Ik ben een vrouw met ideeën en doorzettingskracht smile
  • Ik heb de Happy Mind coaching gevolgd omdat ik het prettig vind om in een goede flow te komen en wilde graag dat Ingrid me hielp te focussen en energie te houden.
  • Wat aanspreekt in de samenwerking met Ingrid is dat ze in staat is om een glimlach op mijn gezicht te toveren, die zowel naar binnen als naar buiten toe werkt.
  • Wat ik erg goed vind is dat Ingrid consequent is, aandacht uitstraalt en informatie en meditatie-oefeningen mee heeft gegeven.
  • Daardoor had de training al na drie keer groot effect. En nu merk ik nog steeds dat ik gemakkelijk focus en als vanzelfsprekend tussentijds wat tijd neem om op adem te komen.
  • Door me op een heel plezierige manier te helpen met meditatie hielp ze me om bewuster adem te halen.
Marije

Ervaringen mindfulness training

Na mijn burn-out heb ik genoeg handvaten gekregen om te leren ontspannen. Ook al lukt het niet altijd deze training geeft altijd de mogelijkheid om terug te gaan als het nodig is. Het leren prikkelen van de zintuigen was echt een eye-opener. Ik dank je voor je advies op bepaalde vragen en zorgen. Je kijkt verder naar mij als persoon en kan de knelpunten zien.

Natasja

Door de training heb ik meer rust in mijn gedachten en pieker ik minder. Ik vond het wel moeilijk om thuis de oefeningen te doen, dat kwam er niet altijd van.

De verhalen van de anderen hebben me geholpen. Ik vond het een fijne training en dat kwam ook door jouw inbreng en begeleiding.

Paulien

Ik ging mee met een vriendin en verwachte niet heel veel van de training. Het leek me zweverig, maar niets was minder waar.  Ik heb veel geleerd. Het bewust zijn waar ik mee bezig ben, meer keuzes maken in het belang van mijzelf.

Ik vond het fijn om dingen met elkaar te delen in de groep. Ik ben blij dat ik deze training gevolgd heb en weet zeker dat het mijn leven zal verrijken. Ook wil ik je bedanken voor je inzet, interesse en positieve feedback.

Marjo

Wauw Ingrid, wat een goede en open vibes heb je in je praktijk. De gezellige omgeving is heel fijn. Je hebt me geleerd op een positieve manier te denken ook in tijden van vermoeidheid. Ik vind het lastig om thuis te oefenen, maar merk wel verschil dus ga wel door.

Dit zouden meer mensen moeten doen.

Ineke

Ik ben nu bewuster van waar ik mee bezig ben. De training in de huiselijke omgeving vind ik prettig. Ik vind dat je een fijne manier van lesgeven hebt, het gevoel was goed en dat is voor mij erg belangrijk. Soms vond ik het moeilijk om mijn aandacht er bij te houden.

Bedankt voor deze weken, ik ben hierdoor positief veranderd.

Thijs

Wat een prettige open sfeer tijdens de mindfulness-training. Er was zoveel vertrouwen.  Ik heb nu meer inzicht in mezelf en mijn reacties op bepaalde gebeurtenissen. Dat betreft met name zaken op mijn werk. Ik ben me meer bewust van spanningen en mijn reacties daarop.

Ik zou deze training zeker aanbevelen. Voor mij is het belangrijk dat ik me op mijn gemak voel bij de trainer, wat zeker het geval was. Dankjewel.

Monique

Heb je nog vragen?

Stel ze gerust.

In NO-TIME minder stress

 

Ben je ook klaar met al die stress?

Wil je meer rust in je leven en ruimte in je hoofd?

Heb je behoefte aan praktische tips die je

makkelijk kunt toepassen? 

 

Je kunt NU starten.

Vul hieronder je naam en email in

en ontvang de GRATIS tips.

Gelukt. Dankjewel voor het aanvragen.