06 - 4668 9690 info@chi-balans.nl

Not every day

is a happy day

but there’s something happy

in every day

Het is mijn missie om jou te leren hoe je je MINDSET kunt veranderen

en met een HAPPY MIND door het leven kunt gaan.

Ik ben Ingrid Molen, een gevoelsmens en tegelijkertijd praktisch ingesteld.
Ik ben geïnteresseerd in de mens achter de mens.
Ik houd van een realistische en positieve aanpak.
Ik ben nieuwsgierig en op zoek naar mogelijkheden en oplossingen.
Vertrouwen, eerlijk zijn en communiceren vanuit je hart staan bij mij centraal.
De combinatie van je intuïtie en je verstand gebruiken zijn belangrijk voor mij.
Ik heb een spirituele visie en een praktische mentaliteit.
Ook verwonder ik me graag over de gewone dingen.
En ik houd ervan om buiten te zijn, te genieten van en me op te laden in de natuur.

Herken jij je hier in ?   

Daarnaast vind ik het erg leuk om anderen te begeleiden en iets te leren.

Als ik zie hoe druk iedereen het heeft en hoeveel last WE daar van hebben dan wil ik
graag helpen. Want ook al maken we soms hetzelfde mee, we reageren allemaal verschillend.
Dat vind ik interessant, hoe werkt dat?
Waarom kan de één meer aan dan de ander, wat kunnen we van elkaar leren?
Waarom is de ene mens zoveel gevoeliger dan de ander.
Daar ben ik nieuwsgierig naar, want ik worstelde behoorlijk met mijn gevoeligheid.
En ik moest heel veel van mezelf, zag vooral wat er beter kon. En geloof me,
er is altijd wel iets te vinden. Ik had er last van en wilde dingen veranderen.
Het intrigeerde me, ik verdiepte me er in. Ik vond de sleutel in een Happy Mind.

Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd, ik licht er twee uit.

Als eerste de opleiding ENERGETISCH INTEGRAALTHERAPIE.  Daar heb ik geleerd vanuit mijn hart verbinding met mezelf en de mensen om me heen te maken. Ik kwam met allerlei nieuwe kennis in aanraking, zowel met wetenschappelijke achtergrond als intuïtief.  Je verbinden met dat wat je niet ziet, maar wel voelt en diep van binnen weet. “East meets west” en daarbij het beste uit twee werelden combineren.

Daarnaast MINDFULNESS , wat steeds meer erkenning krijgt ook vanuit de wetenschap. Hier zie je opnieuw de combinatie van de kennis en expertise uit deze twee werelden.

Energetisch integraaltherapie en mindfulness, ze ondersteunen én versterken elkaar. Voor mij de gelegenheid om dit samen te voegen tot de HAPPY MIND-methode, zo  kan ik jou nog beter helpen en doen wat ik het liefste doe. Jou coachen bij het veranderen van je mindset en hoe je net als ik kunt leven vanuit je hart. De balans tussen body mind en spirit neem ik mee en vervlecht ik in de mindfulness onderdelen die ik gebruik. Die HOLISTISCHE BENADERING vind ik erg belangrijk.

Het is mijn missie  om jou te leren hoe je je mindset kunt veranderen, zodat ook jij dagelijks ervaart hoe je grip hebt op je leven en je met een Happy Mind door het leven kunt gaan.

Daarnaast heb ik een gezinsleven en ben ik moeder van een zoon. Ik vind het belangrijk om tijd voor elkaar te maken en samen dingen te doen. We houden van kamperen, zijn echte doe-het-zelvers en werken en genieten in onze heerlijke tuin.

In NO-TIME minder stress

 

Ben je ook klaar met al die stress?

Wil je meer rust in je leven en ruimte in je hoofd?

Heb je behoefte aan praktische tips die je

makkelijk kunt toepassen? 

 

Je kunt NU starten.

Vul hieronder je naam en email in

en ontvang de GRATIS tips.

Gelukt. Dankjewel voor het aanvragen.