06 - 4668 9690 info@chi-balans.nl

Een power partner helpt om vooruit te komen…

Heb jij een power partner?
Of vraag je je af wat dat nu weer is, een power partner. Misschien ken je de term niet maar weet je heel goed wat ik bedoel. Laat ik de vraag eens anders stellen. Hoeveel mensen zijn er om je heen die je in je steunen, in je geloven, je als het nodig is een liefdevolle schop onder je kont geven en in je kracht zetten? Want dat is precies wat power partners doen.

Denk eens aan wat je wilt bereiken en creëren  in je leven. Hoeveel mensen zijn er dan met wie je die dromen durft te delen. Mensen die je vertrouwt omdat je weet dat ze je zullen steunen en in je geloven. Niet alleen van “ja leuk, dat moet je doen” maar die ook feedback geven en soms kritisch zijn op een ondersteunende manier.

We hebben deze power partners hard nodig om onze dromen te verwezenlijken. Want soms kan je door onzekerheid twijfelen en gaan dralen. Wie geeft jou dan een liefdevolle schop onder je kont. Het is zo fijn als iemand je bij de les houdt en tegelijkertijd duidelijk maakt zelf in jou te geloven. Dat geeft zo ongelooflijk veel kracht en energie om uit je comfortzone te komen en voor je dromen te gaan.
Soms heb je niets aan iemand die meelevend zegt dat het allemaal zo moeilijk is. Nee, geef mij iemand die zegt, “Je kan het, ik geloof in je. Denk aan Pipi die zegt: ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan. Of: Je moet nu wel wat gaan doen hè, want met alleen plannen maken kom je er niet.” Fijn als iemand me uitdaagt om te doen wat ik eigenlijk niet durf maar zo graag wil.

Een power partner helpt je dus om vooruit te komen.
Als ganzen in formatie vliegen, vliegen ze 75% sneller en verder. Als mensen in een groep samen een intentie neerzetten, zijn ze 6x krachtiger dan een individu die het alleen doet.
Wauw, dat is niet niks. Ik las het in het e-book van de Amerikaanse Clair Zammit , die mij inspireerde.
Samen de intentie neerzetten om voor je dromen te gaan. En dan hoef je echt niet dezelfde droom te hebben. Het gaat er om dat je elkaar inspireert en motiveert. Elkaar aanmoedigt om vooral door te gaan en te doen in plaats van soms te veel te denken. Want dat doen we graag als we twijfelen of iets moeilijk vinden. En je gaat het doen omdat je het wilt en omdat je het kan en zo kom je in je kracht te staan. Je power partner staat naast je en helpt je in jezelf te geloven.

Heb jij een doel of een uitdaging?
Verzamel power partners om je heen en ga er voor dan gaat het je zeker lukken. Om Claire te citeren:
“The more support I receive, the more powerful I become”.
En dat geldt ook voor jou en mij. Hoe meer mensen in jou geloven en je dat laten zien en weten, hoe meer je in jezelf gaat geloven. Dat geeft zoveel zelfvertrouwen en kracht, dat je alles wat nodig is om je doel te bereiken veel makkelijker kunt ondernemen.

Hoeveel powerpartners heb jij?
Vraag ze je te helpen om je doel te bereiken.

In NO-TIME minder stress

 

Ben je ook klaar met al die stress?

Wil je meer rust in je leven en ruimte in je hoofd?

Heb je behoefte aan praktische tips die je

makkelijk kunt toepassen? 

 

Je kunt NU starten.

Vul hieronder je naam en email in

en ontvang de GRATIS tips.

Gelukt. Dankjewel voor het aanvragen.